Logo

Inloggen

X
Jennifer Finkelnberg

Fantastisch om te kunnen zeggen: "I’m part of the team of Serious Dogs Trainers!"

Mijn naam is Jennifer Finkelnberg, 37 jaar.

Van jongs af aan voel ik mij verbonden met “de onbegrepen hond”. De liefde en het begrip voor het individu ervaarde ik al als 8-jarig meisje met de getraumatiseerde asiel Rottweiler van vrienden. Ik heb altijd al geweten dat ik met dieren ging werken. Er was voor mij geen andere weg...

16 jaar geleden startte ik, gediplomeerd Dierverzorger en Kynologisch instructeur, als asielmedewerker op een afdeling voor in beslaggenomen honden. Hier is mijn liefde voor Bull breeds en de Amerikaanse Pitbull Terriër begonnen…. liefde, tot zeg maar gerust ziekte…. Met hart en ziel heb ik altijd de behoefte gehad te strijden voor meer begrip en kennis rondom deze rassen zodat die vreselijke tijd van verboden rassen verleden tijd blijft!

Hedendaags ben ik werkzaam binnen de opvangcentra van de Dierenbescherming en richt ik mij met de handjes uit de mouwen op de training, proces herplaatsing van asielhonden en begeleid ik nieuwe adoptanten met hun kersverse viervoeters. Binnen de organisatie zet ik mij ook in als preventief gedragscoach, om waar mogelijk te voorkomen dat honden moeten worden afgestaan aan het asiel.

JenniferMijn missie binnen het asielwezen ligt bij het geven van een eerlijke en verantwoorde doorstart van ieder individu middels gerichte training (rondom problematiek/trauma) binnen de opvang.

Als trotse eigenaresse van 4 Amerikaanse Pitbull Terriërs en 1 Stafford/pitbull-achtige (allemaal herplaatsers), hondentrainer en verzorger,  voel ik het mede als een plicht bij te dragen aan juiste educatie rondom de mij zo geliefde ras(sen) en rondom algeheel verantwoord houderschap van honden.

Liefs,

Jennifer

Gallery van Jennifer

Foto Jennifer 1
Foto Jennifer 10
Foto Jennifer 11
Foto Jennifer 12
Foto Jennifer 13
Foto Jennifer 14
Foto Jennifer 15
Foto Jennifer 16
Foto Jennifer 2
Foto Jennifer 3
Foto Jennifer 4
Foto Jennifer 5
Foto Jennifer 6
Foto Jennifer 7
Foto Jennifer 8
Foto Jennifer 9