Logo

Inloggen

X
Close up van hond
Elina Walter

Elina Walter is een zeer bekwame en ervaren gediplomeerde hondentrainer gevestigd in Noord-Holland. Met een bijzondere focus op American Pit Bulls en Staffordshire terriërs.

Maar ook met mixen van deze rassen is Elina toegewijd om eigenaren te helpen hun honden effectief te trainen en te begeleiden zodat aan de behoeften van de hond wordt voldaan en de eigenaar zijn verantwoordelijkheid richting hond en maatschappij neemt.

Met een achtergrond in hondengedrag studeerde Elina aan de prestigieuze Martin Gaus Academy, waar ze diepgaande kennis en begrip opdeed van de fijne kneepjes van hondengedrag. Als gevolg hiervan is ze in staat om op maat gemaakte en gepersonaliseerde trainingsprogramma's te bieden die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van elke hond en zijn baasjes. Elina's expertise en kennis hebben haar erkenning opgeleverd in de media, met interviews over HR-honden in de krant, de Utrechtse tv en op het nationale tv programma Kassa. Daarnaast heeft ze lezingen gegeven over verantwoord hondenbezit, waarbij ze het belang van positieve trainingsmethoden en verantwoord huisdierbezit benadrukt. Ook heeft zij samengewerkt met het project ‘zware jongens en pittige meiden’ waarbij professionele hondentrainers training kregen in de omgang met HR-honden.

ElinaOver het algemeen is Elina Walter een zeer gerespecteerde hondentrainer, met een bewezen staat van dienst in het helpen van eigenaren bij het trainen van hun honden en het opbouwen van sterke, positieve relaties met hun huisdieren. Haar toewijding, expertise en passie voor honden maken haar van onschatbare waarde voor elke hondeneigenaar die het gedrag en de gehoorzaamheid van zijn huisdier wil verbeteren.

Naast haar uitgebreide professionele ervaring, brengt Elina Walter ook een schat aan persoonlijke ervaring mee in haar werk als hondentrainer. Ze is al meer dan 25 jaar eigenaar van American Pit Bulls en Staffordshire terriërs waardoor ze een diep begrip heeft van deze rassen en hun unieke kenmerken. Deze persoonlijke ervaring heeft ongetwijfeld haar trainingsmethoden en aanpak beïnvloed, waardoor ze effectieve en praktische oplossingen kan bieden aan eigenaren die het gedrag en de gehoorzaamheid van hun hond willen verbeteren. Haar persoonlijke ervaring en langdurige liefde voor deze rassen dragen alleen maar bij aan haar expertise en geloofwaardigheid als vertrouwde hondentrainer.

Gallery van Elina

Foto Elina 1
Foto Elina 10
Foto Elina 11
Foto Elina 12
Foto Elina 13
Foto Elina 14
Foto Elina 2
Foto Elina 3
Foto Elina 4
Foto Elina 5
Foto Elina 6
Foto Elina 7
Foto Elina 15
Foto Elina 16